Produsele noastre sunt 100% românești

Papely este marcă înregistrată Rom Paper, companie aflată în topul producătorilor de hârtie igienico-sanitară din România. Produsele noastre 100% românești sunt cunoscute atât pe piața națională, cât și pe plan extern. Șervețele de masă, prosoape pliate, hârtie igienică, role profesionale, prosoape cosmetice sau șervețelele la cutie sunt doar câteva dintre produsele care ies pe porțile celor două fabrici Rom Paper din România, complet modernizate și aduse la standarde înalte de igienă, performanță și siguranță – Brașov și Adjud.

Capacitate foarte mare de producție

Împreună cu Vrancart, singurul acționar al companiei, Rom Paper este în acest moment jucătorul de pe piață cu una dintre cele mai mare capacități de producție pentru produse pliate din România, calitatea superioară a acestora fiind recunoscută oficial nu doar de parteneri, ci și de autoritățile de reglementare din domeniu, prin diversele certificări conferite.

Una dintre cele mai mari rețele de centre de colectare

Grupul Vrancart deține în portofoliu și una dintre ceale mai mari rețele de centre de colectare a materialelor refolosibile din România. Se asigură astfel materia primă atât pentru producția de hârtie, cât și pentru cea de carton ondulat și a ambalajelor din carton ondulat.

produse populare